Zien: Beau van Erven Dorens maakt zanger Joshua Nolet belachelijk om Engels taalgebruik

Zien: Beau van Erven Dorens maakt zanger Joshua Nolet belachelijk om Engels taalgebruik

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> maakt zanger Joshua Nolet belachelijk om Engels taalgebruik Het is een gigantische ergernis van veel Nederlanders: landgenoten die belachelijk veel Engelse woorden gebruiken om een beetje popiejopie over te komen. Zanger Joshua Nolet van Chef'Special is één van de hoofdschuldigen van deze interessantdoenerij, en dat werd genadeloos afgestraft in het quizprogramma Weet ik veel. Daar toonde Beau van Erven Dorens een compilatie van Nolet bij HLF8, waar hij te pas en te onpas met Engelse uitdrukkingen strooit - tot het punt waarop je er als kijker he-le-maal gek van wordt. Het leidt tot hilariteit in de studio van Weet ik veel. Bekijk het fragment uit Weet ik veel hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover Bekijk deze video » Khalid & Sophie: nieuwe podcast Joshua Nolet en Splinter Chabot over therapie Bekijk deze video »
TV :
Zien: Beau van Erven Dorens maakt zanger Joshua Nolet belachelijk om Engels taalgebruik

Het is een gigantische ergernis van veel Nederlanders: landgenoten die belachelijk veel Engelse woorden gebruiken om een beetje popiejopie over te komen. Zanger Joshua Nolet van Chef'Special is één van de hoofdschuldigen van deze interessantdoenerij, en dat werd genadeloos afgestraft in het quizprogramma Weet ik veel. Daar toonde Beau van Erven Dorens een compilatie van Nolet bij HLF8, waar hij te pas en te onpas met Engelse uitdrukkingen strooit - tot het punt waarop je er als kijker he-le-maal gek van wordt. Het leidt tot hilariteit in de studio van Weet ik veel.

Bekijk het fragment uit Weet ik veel hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's