Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José?

Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José?

Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José? Verslaggever Derk Bolt gaat in Spoorloos op zoek naar de moeder van José, die is geboren in Guatemala. De geadopteerde jongen die opgroeide in een liefdevol gezin in Nederland, wil graag weten hoe het met zijn moeder gaat. Bolt gaat op zoek naar zijn moeder in Guatemala, maar komt dan een kennis tegen die zegt dat zij jaren geleden al is verhuisd naar de Verenigde Staten. Spoorloos is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Spoorloos gemist? Derk Bolt heeft makkelijkste zoektocht ooit Bekijk deze video »
TV :
Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José?

Verslaggever Derk Bolt gaat in Spoorloos op zoek naar de moeder van José, die is geboren in Guatemala. De geadopteerde jongen die opgroeide in een liefdevol gezin in Nederland, wil graag weten hoe het met zijn moeder gaat. Bolt gaat op zoek naar zijn moeder in Guatemala, maar komt dan een kennis tegen die zegt dat zij jaren geleden al is verhuisd naar de Verenigde Staten.

Spoorloos is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos gemist? Zoekt Derk Bolt in verkeerde land naar moeder José? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV