Klaas van der Eerden in het nauw: is hij de tijger in The Masked Singer? (video)

Klaas van der Eerden in het nauw: is hij de tijger in The Masked Singer? (video)

<em>Klaas van der Eerden</em> in het nauw: is hij de tijger in <em>The Masked Singer</em>? (video) Online redacteur Theun van Radio 538 is een fanatiek kijker van The Masked Singer. In de ochtendshow van de radiozender zet hij zowel Wietze de Jager als Klaas van der Eerden voor het blok. Volgens zichzelf heeft Theun vorige week al 'bewezen' dat Wietze in het pak van de Joker zit en deze keer is het de beurt aan Klaas. Volgens Theun zit zijn collega in het pak van de Tijger, het karakter dat afgelopen vrijdag werd geïntroduceerd. "Is het een groot pak?" wil Klaas weten. "Ik hou nooit zo van strepen over dwars, want dat maakt je dikker." Als Theun de hints erbij pakt komt Klaas steeds verder in het nauw... "Holy fuck!" Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022 Bekijk deze video » Toine van Peperstraten over deelname The Masked Singer: "Beetje ziek van" Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 14 november 2022 om 08:41

Online redacteur Theun van Radio 538 is een fanatiek kijker van The Masked Singer. In de ochtendshow van de radiozender zet hij zowel Wietze de Jager als Klaas van der Eerden voor het blok. Volgens zichzelf heeft Theun vorige week al 'bewezen' dat Wietze in het pak van de Joker zit en deze keer is het de beurt aan Klaas. Volgens Theun zit zijn collega in het pak van de Tijger, het karakter dat afgelopen vrijdag werd geïntroduceerd. "Is het een groot pak?" wil Klaas weten. "Ik hou nooit zo van strepen over dwars, want dat maakt je dikker." Als Theun de hints erbij pakt komt Klaas steeds verder in het nauw... "Holy fuck!"

Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's