Zien: André Hazes heeft dit huis in Wilnis gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap'

Zien: André Hazes heeft dit huis in Wilnis gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap'

Maandag 14 november 2022 om 08:50

Zanger André Hazes wil een moeilijke periode in zijn leven graag afsluiten met een nieuwe start. Hij heeft daarom een nieuw huis gekocht in Wilnis, Utrecht. Van iemand met de status van Hazes verwacht je misschien een extravagante villa met veel privacy, maar niets blijkt minder waar. Bart Ettekoven onthult in Shownieuws dat Hazes een relatief bescheiden twee-onder-een-kapwoning heeft gekocht in een buurt met veel huizen, waar mensen zó in zijn achtertuin kunnen kijken. De vraagprijs voor het huis was 848.000 euro, maar het is niet bekend of Hazes dat er ook voor heeft betaald. De buren maken zich al zorgen dat het gedaan is met de rust...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>André Hazes</em> heeft dit huis in <em>Wilnis</em> gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap' Zanger André Hazes wil een moeilijke periode in zijn leven graag afsluiten met een nieuwe start. Hij heeft daarom een nieuw huis gekocht in Wilnis, Utrecht. Van iemand met de status van Hazes verwacht je misschien een extravagante villa met veel privacy, maar niets blijkt minder waar. Bart Ettekoven onthult in Shownieuws dat Hazes een relatief bescheiden twee-onder-een-kapwoning heeft gekocht in een buurt met veel huizen, waar mensen zó in zijn achtertuin kunnen kijken. De vraagprijs voor het huis was 848.000 euro, maar het is niet bekend of Hazes dat er ook voor heeft betaald. De buren maken zich al zorgen dat het gedaan is met de rust... Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sarah van Soelen wil niet over André Hazes praten maar doet het toch (Shownieuws) Bekijk deze video » Zoontje André Hazes imiteert Elvis: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's