Lauren Verster: 'Heb het nu wel gehad met zwanger zijn' (Shownieuws)

Lauren Verster: 'Heb het nu wel gehad met zwanger zijn' (Shownieuws)

Lauren Verster verwacht binnenkort haar derde kind, een zoontje: 'Dat gaat via een keizersnede en die zal plaatsvinden op maandag 21 november', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

'Begin te waggelen'
Shownieuws sprak met de presentatrice over de aanstaande bevalling en die laat weten: 'Ik heb het nu wel gehad hoor. Ik begin nu een beetje te waggelen. Ik slaap niet meer zo goed en het wordt allemaal wat onhandig.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder:

Lauren Verster: 'Heb het nu wel gehad met zwanger zijn' (<em>Shownieuws</em>) Lauren Verster verwacht binnenkort haar derde kind, een zoontje: 'Dat gaat via een keizersnede en die zal plaatsvinden op maandag 21 november', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. 'Begin te waggelen'Shownieuws sprak met de presentatrice over de aanstaande bevalling en die laat weten: 'Ik heb het nu wel gehad hoor. Ik begin nu een beetje te waggelen. Ik slaap niet meer zo goed en het wordt allemaal wat onhandig.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder: Bekijk ook Zien: André Hazes heeft dit huis in Wilnis gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap' Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek aan de slag bij de Kruidvat - vanwege tegenvallende kijkcijfers? Bekijk deze video » Judas II nu op Videoland: 'Zo gaat het verhaal verder' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV