Het Roer Om: Bas & Ingrid van Monte Castello in Italië geven update

Het Roer Om: Bas & Ingrid van Monte Castello in Italië geven update

Bas en Ingrid, die afgelopen donderdagavond te zien waren in Het Roer Om, volgden in 2021 hun droom en kochten een enorm pand op een berg in Noord-Italië, met als doel daar een B&B van te maken. In de uitzending was te zien hoe die transformatie tot Monte Castello verliep maar de grote vraag is natuurlijk: hoe gaat het nu met ze? Ingrid vertelt: 'We zijn nu een paar weken onderweg met gasten en het gaat eigenlijk hartstikke goed. De gasten zijn blij met waar ze terechtkomen en vinden het appartement prachtig.'

'Een beetje uitgerust'
Hierdoor is er ook wat meer rust in het leven van de eigenaren, die er vlak voor de opening redelijk doorheen zaten, gekomen: 'Wij zijn ook een beetje geland. Een beetje uitgerust, en beetje relaxed. Dus dat is ook wel erg fijn', aldus Ingrid.

Bekijk het hele gesprek met Ingrid uit Het Roer Om hieronder:

Het Roer Om: Bas &amp; Ingrid van <em>Monte Castello</em> in Italië geven update Bas en Ingrid, die afgelopen donderdagavond te zien waren in Het Roer Om, volgden in 2021 hun droom en kochten een enorm pand op een berg in Noord-Italië, met als doel daar een B&B van te maken. In de uitzending was te zien hoe die transformatie tot Monte Castello verliep maar de grote vraag is natuurlijk: hoe gaat het nu met ze? Ingrid vertelt: 'We zijn nu een paar weken onderweg met gasten en het gaat eigenlijk hartstikke goed. De gasten zijn blij met waar ze terechtkomen en vinden het appartement prachtig.' 'Een beetje uitgerust'Hierdoor is er ook wat meer rust in het leven van de eigenaren, die er vlak voor de opening redelijk doorheen zaten, gekomen: 'Wij zijn ook een beetje geland. Een beetje uitgerust, en beetje relaxed. Dus dat is ook wel erg fijn', aldus Ingrid. Bekijk het hele gesprek met Ingrid uit Het Roer Om hieronder: Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: 'Pieten in Volendam nog behoorlijk zwart tijdens Sinterklaasintocht' Bekijk deze video » Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Het Roer Om: Bas & Ingrid van Monte Castello in Italië geven update

Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV