Willem-Alexander in Timmyland: ‘Ik ben de koning, maar niet de baas’

Willem-Alexander in Timmyland: ‘Ik ben de koning, maar niet de baas’

In Timmyland zet Tim den Besten zijn eigen land op en hij wil graag koning worden. De presentator gaat met onze eigen koning Willem-Alexander praten om wat informatie los te krijgen over deze rol. Maar Den Besten is hier niet blij mee, want Willem-Alexander vertelt dat hij helemaal niet de baas is.

Lees verder onder de video.

Willem-Alexander in <em>Timmyland</em>: ‘Ik ben de koning, maar niet de baas’ In Timmyland zet Tim den Besten zijn eigen land op en hij wil graag koning worden. De presentator gaat met onze eigen koning Willem-Alexander praten om wat informatie los te krijgen over deze rol. Maar Den Besten is hier niet blij mee, want Willem-Alexander vertelt dat hij helemaal niet de baas is. Lees verder onder de video. Koning grapt over ‘oude Nokia’ van Mark Rutte“Ik ben alleen maar een soort scheidsrechter die kijkt of, wat er gebeurt, goed gebeurt. En zet daar dan mijn handtekening onder.” De koning wil hem wel in contact brengen met premier Mark Rutte, hij zal hem sms’en ‘op z’n oude Nokia’. Bekijk de beelden van Timmyland in de video hierboven. Timmyland is elke zondag om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv. Timmyland: Tim den Besten start eigen land, praat met koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video) Bekijk deze video »

Koning grapt over ‘oude Nokia’ van Mark Rutte
“Ik ben alleen maar een soort scheidsrechter die kijkt of, wat er gebeurt, goed gebeurt. En zet daar dan mijn handtekening onder.” De koning wil hem wel in contact brengen met premier Mark Rutte, hij zal hem sms’en ‘op z’n oude Nokia’.

Bekijk de beelden van Timmyland in de video hierboven.

Timmyland is elke zondag om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV