Sterren op het doek: vrouw John van den Heuvel weggestuurd als kleuterjuf om veiligheid

Sterren op het doek: vrouw John van den Heuvel weggestuurd als kleuterjuf om veiligheid

John van den Heuvel vertelt in Sterren op het doek onder meer over de heftige periode na de moord op zijn collega Peter R. De Vries. De beveiliging van hem en zijn gezin werd uit voorzorg opgeschroefd, en dat had grote gevolgen voor zijn vrouw. Zij werkte als kleuterjuf op een school, en daar werd zij door het schoolbestuur vanwege de beveiligingsmaatregelen die moesten worden getroffen weggestuurd. “Uiteindelijk is haar arbeidsovereenkomst beëindigt.”

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: vrouw John van den Heuvel weggestuurd als kleuterjuf om veiligheid John van den Heuvel vertelt in Sterren op het doek onder meer over de heftige periode na de moord op zijn collega Peter R. De Vries. De beveiliging van hem en zijn gezin werd uit voorzorg opgeschroefd, en dat had grote gevolgen voor zijn vrouw. Zij werkte als kleuterjuf op een school, en daar werd zij door het schoolbestuur vanwege de beveiligingsmaatregelen die moesten worden getroffen weggestuurd. “Uiteindelijk is haar arbeidsovereenkomst beëindigt.” Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren op het doek: moeder vertelde Carry Slee dat ze niet meer wilde leven Bekijk deze video » John van den Heuvel in Sterren op het Doek: 'Moord op Peter R. de Vries is open wond' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV