Expeditie Robinson: Niek heeft het gevoel dat Thijs hem in zijn macht heeft

Expeditie Robinson: Niek heeft het gevoel dat Thijs hem in zijn macht heeft

Het was een heftige eilandraad in Expeditie Robinson. Niek Roozen heeft niet geslapen, omdat hij iet ‘heel lulligs’ heeft gedaan. In het survivalprogramma worden aan de lopende band smerige spelletjes gespeeld, en met een geheim plan is Vincent Vianen uiteindelijk naar huis gestuurd. Niek kreeg vervolgens nog een sneer van een woedende Thijs Boermans, omdat hij al aan Vincent had laten weten wat er ging gebeuren. Niek baalt van de hele situatie en van hoe Thijs met hem omgaat. “Ik krijg een beetje het gevoel alsof hij mij in zijn macht heeft.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Niek heeft het gevoel dat Thijs hem in zijn macht heeft Het was een heftige eilandraad in Expeditie Robinson. Niek Roozen heeft niet geslapen, omdat hij iet ‘heel lulligs’ heeft gedaan. In het survivalprogramma worden aan de lopende band smerige spelletjes gespeeld, en met een geheim plan is Vincent Vianen uiteindelijk naar huis gestuurd. Niek kreeg vervolgens nog een sneer van een woedende Thijs Boermans, omdat hij al aan Vincent had laten weten wat er ging gebeuren. Niek baalt van de hele situatie en van hoe Thijs met hem omgaat. “Ik krijg een beetje het gevoel alsof hij mij in zijn macht heeft.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Expeditie Robinson: bom barst op Eilandraad na blunder van Niek Roozen Bekijk deze video » Mike Weerts had zijn mentale klok op scherp: 'Nu is het wel mooi geweest' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's