Chatilla van Grinsven adopteert direct na Expeditie Robinson hondje Duke

Chatilla van Grinsven adopteert direct na Expeditie Robinson hondje Duke

Chatilla van Grinsven startte direct nadat ze uit Expeditie Robinson was vertrokken een heel nieuw avontuur. Ze ontdekte dat naast haar hotel in Maleisië een opvang voor honden was en ze ging erheen. Ze werd gelijk verliefd op puppy Duke, en die ging mee naar huis…

Bekijk de beelden van Chatilla en Duke na Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Chatilla van Grinsven adopteert direct na <em>Expeditie Robinson</em> hondje Duke Chatilla van Grinsven startte direct nadat ze uit Expeditie Robinson was vertrokken een heel nieuw avontuur. Ze ontdekte dat naast haar hotel in Maleisië een opvang voor honden was en ze ging erheen. Ze werd gelijk verliefd op puppy Duke, en die ging mee naar huis… Bekijk de beelden van Chatilla en Duke na Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Niek heeft het gevoel dat Thijs hem in zijn macht heeft Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV