Rechtzaak Lil Kleine en Jamie: 'Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt' (video)

Rechtzaak Lil Kleine en Jamie: 'Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt' (video)

Maandag 14 november 2022 om 19:31

Lil Kleine en Jaimie Vaes stonden vandaag voor de rechter. Dat ging niet over het gebruik van geweld binnen hun relatie maar over de verdeling van de inboedel. De ex-geliefden worden het maar niet eens over horloges die wel of niet zijn geschonken en wie nou de enige, echte eigenaar is van onder andere de broodrooster, een waterkoker en sierkussens. Luuk Ikink over de hele situatie: "Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt." Jamie: "Ik hoop in de toekomst op een verzoening, want we zijn nog steeds ouders van Lio."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Rechtzaak <em>Lil Kleine</em> en <em>Jamie</em>: 'Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt' (video) Lil Kleine en Jaimie Vaes stonden vandaag voor de rechter. Dat ging niet over het gebruik van geweld binnen hun relatie maar over de verdeling van de inboedel. De ex-geliefden worden het maar niet eens over horloges die wel of niet zijn geschonken en wie nou de enige, echte eigenaar is van onder andere de broodrooster, een waterkoker en sierkussens. Luuk Ikink over de hele situatie: "Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt." Jamie: "Ik hoop in de toekomst op een verzoening, want we zijn nog steeds ouders van Lio." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien' Bekijk deze video » Strijd Lil Kleine en Jaimie Vaes om horloges: dit zegt de rechter (Shownieuws) Bekijk deze video » Jaimie Vaes na zitting met Lil Kleine over horloges: ‘Stapje dichter bij elkaar’ Bekijk deze video »
TV :
Rechtzaak Lil Kleine en Jamie: 'Het blijkt hieruit dat geld totaal niet gelukkig maakt' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's