Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending De achtbaan die het leven van de familie Meiland is gaat ook deze week weer verder in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Het afscheid van oma Jenny, de moeder van Erica, is nog vers - maar het leven gaat gewoon door. Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien heeft wenkbrauwen en wimpers verbrand boven gasfornuis Bekijk deze video » EmotioneelVorige week zagen we een onverwacht emotionele aflevering van Chateau Meiland op SBS6. Jenny Renkema, de moeder van Erica, overleed in juli op 93-jarige leeftijd. Uiteraard mochten de camera's alles volgen en dus waren we getuige van de begrafenis van Jenny - waarbij Martien het niet kon laten om even op te merken hoe zwaar de kist van oma was... VrijgezellenfeestDeze week krijgt de familie eindelijk het langverwachte nieuwe zwembad en daar maken ze op een van de heetste dagen van het jaar, meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ook het vrijgezellenfeest voor Maxime, is zus Montana niet vergeten. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien over Jenny Renkema (moeder van Erica) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De achtbaan die het leven van de familie Meiland is gaat ook deze week weer verder in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Het afscheid van oma Jenny, de moeder van Erica, is nog vers - maar het leven gaat gewoon door.

Emotioneel
Vorige week zagen we een onverwacht emotionele aflevering van Chateau Meiland op SBS6. Jenny Renkema, de moeder van Erica, overleed in juli op 93-jarige leeftijd. Uiteraard mochten de camera's alles volgen en dus waren we getuige van de begrafenis van Jenny - waarbij Martien het niet kon laten om even op te merken hoe zwaar de kist van oma was...

Vrijgezellenfeest
Deze week krijgt de familie eindelijk het langverwachte nieuwe zwembad en daar maken ze op een van de heetste dagen van het jaar, meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ook het vrijgezellenfeest voor Maxime, is zus Montana niet vergeten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's