Rein Dool in Op1 over ophef schilderij Universiteit Leiden: 'Stukje geschiedenis'

Rein Dool in Op1 over ophef schilderij Universiteit Leiden: 'Stukje geschiedenis'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Rein Dool in <em>Op1</em> over ophef schilderij <em>Universiteit Leiden</em>: 'Stukje geschiedenis' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Universiteit van Leiden verwijderde, na een aantal klachten, het schilderij met zes sigaar rokende oude mannen. Tot frustratie van Rein Dool, de maker van het schilderij. Vanavond in Op1 vertelt de kunstenaar over wat het met hem deed. 'Als je dat weg gaat halen, dan haal je de achtergrond en de historie van de tijd waarin je leeft weg.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rein Dool in Op1 over ophef schilderij Universiteit Leiden: 'Stukje geschiedenis'

De Universiteit van Leiden verwijderde, na een aantal klachten, het schilderij met zes sigaar rokende oude mannen. Tot frustratie van Rein Dool, de maker van het schilderij. Vanavond in Op1 vertelt de kunstenaar over wat het met hem deed. 'Als je dat weg gaat halen, dan haal je de achtergrond en de historie van de tijd waarin je leeft weg.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's