Wim Voermans over uitspraken van Gideon van Meijeren: 'Opruiing is verboden' (video)

Wim Voermans over uitspraken van Gideon van Meijeren: 'Opruiing is verboden' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Voermans over uitspraken van <em>Gideon van Meijeren</em>: 'Opruiing is verboden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het OM gaat onderzoeken of uitspraken van FvD-Kamerlid Van Meijeren over het in protest trekken naar het parlement strafbaar zijn. Hoe moet politiek Den Haag hiermee omgaan? Hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans zegt in Op1: 'Opruiing mag niet. Wat hij schetst is wat in januari 2021 is gebeurd in de Verenigde Staten. Dat is waar hij een soort parallel mee trekt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wim Voermans over uitspraken van Gideon van Meijeren: 'Opruiing is verboden' (video)

Het OM gaat onderzoeken of uitspraken van FvD-Kamerlid Van Meijeren over het in protest trekken naar het parlement strafbaar zijn. Hoe moet politiek Den Haag hiermee omgaan? Hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans zegt in Op1: 'Opruiing mag niet. Wat hij schetst is wat in januari 2021 is gebeurd in de Verenigde Staten. Dat is waar hij een soort parallel mee trekt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV