René vertelt over ome Cor van der Gijp: 'Regelmatig vechten in het bejaardentehuis'

René vertelt over ome Cor van der Gijp: 'Regelmatig vechten in het bejaardentehuis'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René</em> vertelt over ome <em>Cor van der Gijp</em>: 'Regelmatig vechten in het bejaardentehuis' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De legendarische Feyenoord-aanvaller Cor van der Gijp overleed afgelopen weekend op de respectabele leeftijd van 91 jaar. Het is reden voor zijn neef René van der Gijp om herinneringen op te halen aan 'ome Cor' in Vandaag Inside. Volgens René ging het de laatste jaren steeds minder met Cor. Zijn vrouw werd eerst dement en kwam in het bejaardentehuis soms zelfs met een andere man hand in hand aan gelopen. "Daar werd Cor nogal agressief van," aldus René. "Regelmatig was het vechten daar in het bejaardentehuis. Dan lag Cor weer met iemand over de grond te rollen!" Later werd Cor zelf ook dement, maar: "Die agressiviteit bleef." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De legendarische Feyenoord-aanvaller Cor van der Gijp overleed afgelopen weekend op de respectabele leeftijd van 91 jaar. Het is reden voor zijn neef René van der Gijp om herinneringen op te halen aan 'ome Cor' in Vandaag Inside. Volgens René ging het de laatste jaren steeds minder met Cor. Zijn vrouw werd eerst dement en kwam in het bejaardentehuis soms zelfs met een andere man hand in hand aan gelopen. "Daar werd Cor nogal agressief van," aldus René. "Regelmatig was het vechten daar in het bejaardentehuis. Dan lag Cor weer met iemand over de grond te rollen!" Later werd Cor zelf ook dement, maar: "Die agressiviteit bleef."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's