Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in Dream School VIPS

Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in Dream School VIPS

Lil Kleine, Glennis Grace, Frank Masmeijer, Sywert van Lienden, Marc Overmars en Frank Masmeijer. Allemaal raakten ze de afgelopen tijd in opspraak vanwege gedrag dat niet door de beugel kan. Comedy Central besloot dat deze BN'ers eigenlijk wel een heropvoedcursus op Dream School konden gebruiken.

'Ik trap je kapot'
Kleine werd daar aangesproken op zijn drugsgebruik in de klas, Van Lienden wordt op hardhandige wijze gevraagd of hij nu eindelijk kan vertellen waar de mondkapjesmiljoenen gebleven zijn en Glennis zorgt voor een opstootje op het schoolplein, waarbij ze roept: 'Ik trap je helemaal kapot in de supermarkt, mafkees!'

Bekijk de Dream School VIPS-Mashup van Comedy Central hieronder

Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in <em>Dream School VIPS</em> Lil Kleine, Glennis Grace, Frank Masmeijer, Sywert van Lienden, Marc Overmars en Frank Masmeijer. Allemaal raakten ze de afgelopen tijd in opspraak vanwege gedrag dat niet door de beugel kan. Comedy Central besloot dat deze BN'ers eigenlijk wel een heropvoedcursus op Dream School konden gebruiken. 'Ik trap je kapot'Kleine werd daar aangesproken op zijn drugsgebruik in de klas, Van Lienden wordt op hardhandige wijze gevraagd of hij nu eindelijk kan vertellen waar de mondkapjesmiljoenen gebleven zijn en Glennis zorgt voor een opstootje op het schoolplein, waarbij ze roept: 'Ik trap je helemaal kapot in de supermarkt, mafkees!' Bekijk de Dream School VIPS-Mashup van Comedy Central hieronder Bekijk ook Shownieuws: Sarah Salah klapt uit school over relatie met André Hazes Bekijk deze video » 'Raven van Dorst voor rechter vanwege wietplantage in boerderij' (Comedy Central Mash-up) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in Dream School VIPS


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV