Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader

Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader

In Verborgen Verleden deed Huub Stapel eerder dit jaar een heftige ontdekking over zijn vader, namelijk dat die lid is geweest van de NSB maar vervolgens gelukkig wel tot inkeer kwam. Het nieuwa kwam nogal hard binnen: 'Ik dacht... dit kan niet waar zijn, waar gaat dit naartoe? Heeft hij mensen verraden?', vertelde de acteur maandagavond bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: Huub Stapel over <em>NSB-verleden</em> van zijn vader In Verborgen Verleden deed Huub Stapel eerder dit jaar een heftige ontdekking over zijn vader, namelijk dat die lid is geweest van de NSB maar vervolgens gelukkig wel tot inkeer kwam. Het nieuwa kwam nogal hard binnen: 'Ik dacht... dit kan niet waar zijn, waar gaat dit naartoe? Heeft hij mensen verraden?', vertelde de acteur maandagavond bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV