Johan Derksen woest om weghalen schilderij universiteit Leiden: 'Allemaal emotiebeleid'

Johan Derksen woest om weghalen schilderij universiteit Leiden: 'Allemaal emotiebeleid'

Woensdag 16 november 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> woest om weghalen schilderij universiteit <em>Leiden</em>: 'Allemaal emotiebeleid' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Laat het maar aan Johan Derksen over om de totaal belachelijke actie van de universiteit van Leiden, die een schilderij met rokende mannen weghaalde omdat één aanstellerige studente zich er niet prettig bij voelde, te fileren. Volgende analist is het 'te gek voor woorden' dat het beleid wordt bepaald op basis van wat 'gekken op social media' van iets vinden. Ook Angela de Jong is duidelijk niet te spreken over de actie van de universiteit, want volgens haar symboliseerde het betreffende schilderij juist verandering en het doorbreken van patronen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Laat het maar aan Johan Derksen over om de totaal belachelijke actie van de universiteit van Leiden, die een schilderij met rokende mannen weghaalde omdat één aanstellerige studente zich er niet prettig bij voelde, te fileren. Volgende analist is het 'te gek voor woorden' dat het beleid wordt bepaald op basis van wat 'gekken op social media' van iets vinden. Ook Angela de Jong is duidelijk niet te spreken over de actie van de universiteit, want volgens haar symboliseerde het betreffende schilderij juist verandering en het doorbreken van patronen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's