Eva Jinek maant Marc-Marie Huijbregts: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!' (video)

Eva Jinek maant Marc-Marie Huijbregts: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!' (video)

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben voor het tweede jaar op rij de Dutch Podcast Award in de categorie Meningen & Maatschappij gewonnen. In de studio van Eva Jinek laat die eerste weten dat dat echt niet alleen door een leuk promotiefilmpje komt: 'Wij hadden op één na de de meeste stemmen in de voorverkiezingen.'

'Niet mij na gaan doen!'
Gekscherend zeggen ze vervolgens tegen Eva: 'Jij doet alsof wij gek zijn maar zo is het natuurlijk niet.' Vervolgens gaat Marc Marie de bewegingen van de presentatrice na doen en dan is het hek van de dam: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!', roept ze uit.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 15 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eva Jinek maant <em>Marc-Marie Huijbregts</em>: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!' (video) Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben voor het tweede jaar op rij de Dutch Podcast Award in de categorie Meningen & Maatschappij gewonnen. In de studio van Eva Jinek laat die eerste weten dat dat echt niet alleen door een leuk promotiefilmpje komt: 'Wij hadden op één na de de meeste stemmen in de voorverkiezingen.' 'Niet mij na gaan doen!'Gekscherend zeggen ze vervolgens tegen Eva: 'Jij doet alsof wij gek zijn maar zo is het natuurlijk niet.' Vervolgens gaat Marc Marie de bewegingen van de presentatrice na doen en dan is het hek van de dam: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!', roept ze uit. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 15 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Eva Jinek maant Marc-Marie Huijbregts: 'Niet mij na gaan doen aan tafel!' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV