Jan Terlouw in Op1 pleit ervoor aan elke vergadertafel een stoel leeg te laten

Jan Terlouw in Op1 pleit ervoor aan elke vergadertafel een stoel leeg te laten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Terlouw</em> in <em>Op1</em> pleit ervoor aan elke vergadertafel een stoel leeg te laten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voormalig D66 politicus Jan Terlouw zit aan tafel bij Op1 naast een lege stoel. Hij pleit er in zijn nieuwe boek ‘Mensen, het is lastig maar het kan…’ voor, in zijn strijd voor een beter klimaat, om aan vergadertafels een stoel leeg te laten. Hij legt uit: “Daar zitten ze, de nog ongeborenen, denk ook aan hun belangen als je een besluit neemt.” Humberto Tan: "Er zijn hier heel veel lege stoelen, dus heel veel ongeborenen" grapt hij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Terlouw in Op1 pleit ervoor aan elke vergadertafel een stoel leeg te laten

Voormalig D66 politicus Jan Terlouw zit aan tafel bij Op1 naast een lege stoel. Hij pleit er in zijn nieuwe boek ‘Mensen, het is lastig maar het kan…’ voor, in zijn strijd voor een beter klimaat, om aan vergadertafels een stoel leeg te laten. Hij legt uit: “Daar zitten ze, de nog ongeborenen, denk ook aan hun belangen als je een besluit neemt.” Humberto Tan: "Er zijn hier heel veel lege stoelen, dus heel veel ongeborenen" grapt hij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV