Clairy Polak over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (Op1)

Clairy Polak over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Clairy Polak</em> over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Clairy Polak schoof woensdagavond aan bij Op1 om vooruit te blikken op het WK voetbal in Qatar, dat zondag (20 november) begint. De presentatrice, die een podcast maakte over de problemen rond het toernooi, was meteen duidelijk in haar oordeel: "Ik verheug me helemaal niet op dit WK, want de lol is er wel af." Toch gaat ze kijken naar de wedstrijden, want volgens Polak heeft het helemaal geen zin om niet te kijken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Clairy Polak over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (Op1)

Clairy Polak schoof woensdagavond aan bij Op1 om vooruit te blikken op het WK voetbal in Qatar, dat zondag (20 november) begint. De presentatrice, die een podcast maakte over de problemen rond het toernooi, was meteen duidelijk in haar oordeel: "Ik verheug me helemaal niet op dit WK, want de lol is er wel af." Toch gaat ze kijken naar de wedstrijden, want volgens Polak heeft het helemaal geen zin om niet te kijken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV