Candy: A Skater's Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Candy: A Skater's Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Candy: A Skater's Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor Candy Jacobs (32) is skaten haar leven. Ze is uitgegroeid tot de beste skateboarder van Europa en is zelfs op weg om haar Olympische droom in Tokyo te verwezenlijken. Maar haar onuitputtelijke passie heeft ook een destructieve keerzijde. Wat gebeurt er met Candy als ze door teveel trainen een zware knieblessure krijgt en niet meer kan skaten? StrijdDrie jaar lang bereidt Candy zich mentaal en fysiek voor op de Olympische Spelen in Tokyo. Op die houten plank met vier wielen staan, dat is waar Candy echt gelukkig van wordt. De Spelen zijn voor haar de ultieme kers op de taart. Ze zet, met support van haar trainer en trotse ouders, alles op alles om van een knieblessure te herstellen en over haar onzekerheden heen te komen. Maar deze strijd is niet genoeg. LockdownEenmaal in Tokyo aangekomen maakt een ongelukkige toevalligheid een einde aan haar Olympisch avontuur. Als allereerste atleet van de Spelen moet Candy in lockdown vanwege een positieve corona uitslag. Opgesloten vanuit haar kamer kijkt ze uit op het Olympisch dorp, dat nu verder weg lijkt dan ooit. Hoe gaat Candy om met deze uitdaging en wat doen de hoogte- en dieptepunten met haar? Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Candy Jacobs zag Olympische droom in duigen vallen door corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voor Candy Jacobs (32) is skaten haar leven. Ze is uitgegroeid tot de beste skateboarder van Europa en is zelfs op weg om haar Olympische droom in Tokyo te verwezenlijken. Maar haar onuitputtelijke passie heeft ook een destructieve keerzijde. Wat gebeurt er met Candy als ze door teveel trainen een zware knieblessure krijgt en niet meer kan skaten?

Strijd
Drie jaar lang bereidt Candy zich mentaal en fysiek voor op de Olympische Spelen in Tokyo. Op die houten plank met vier wielen staan, dat is waar Candy echt gelukkig van wordt. De Spelen zijn voor haar de ultieme kers op de taart. Ze zet, met support van haar trainer en trotse ouders, alles op alles om van een knieblessure te herstellen en over haar onzekerheden heen te komen. Maar deze strijd is niet genoeg.

Lockdown
Eenmaal in Tokyo aangekomen maakt een ongelukkige toevalligheid een einde aan haar Olympisch avontuur. Als allereerste atleet van de Spelen moet Candy in lockdown vanwege een positieve corona uitslag. Opgesloten vanuit haar kamer kijkt ze uit op het Olympisch dorp, dat nu verder weg lijkt dan ooit. Hoe gaat Candy om met deze uitdaging en wat doen de hoogte- en dieptepunten met haar?

Actuele video's

Meer actuele video's