Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar

Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar

Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online.

Het Nederlands elftal gaat donderdag na de training het gesprek aan met 20 arbeidsmigranten. Deze mensen werkten onder erbarmelijke omstandigheden aan de bouw van bijvoorbeeld hotels en stadions in Qatar, waar het WK deze keer plaatsvindt. Op deze manier laat Oranje zien dat ze verder kijken dan alleen voetbal en ook geven om mensenrechten.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met <em>arbeidsmigranten WK Qatar</em> Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online. Het Nederlands elftal gaat donderdag na de training het gesprek aan met 20 arbeidsmigranten. Deze mensen werkten onder erbarmelijke omstandigheden aan de bouw van bijvoorbeeld hotels en stadions in Qatar, waar het WK deze keer plaatsvindt. Op deze manier laat Oranje zien dat ze verder kijken dan alleen voetbal en ook geven om mensenrechten. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end" Bekijk deze video »
Voetbal :
Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV