B&B Vol Liefde: Martijn en Fenna wonen nu samen in Portugal

B&B Vol Liefde: Martijn en Fenna wonen nu samen in Portugal

In B&B Vol Liefde viel Martijn als een blok voor Fenna, en gelukkig bleek al snel dat Fenna hem ook helemaal zag zitten. In RTL Boulevard geven de twee een update over hun liefdesleven, het blijkt dat ze nu al samenwonen in Portugal. Fenna wilde aanvankelijk rustig aan doen met hun relatie, maar ze laat weten dat het ‘megagoed’ gaat.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Martijn en Fenna wonen nu samen in Portugal In B&B Vol Liefde viel Martijn als een blok voor Fenna, en gelukkig bleek al snel dat Fenna hem ook helemaal zag zitten. In RTL Boulevard geven de twee een update over hun liefdesleven, het blijkt dat ze nu al samenwonen in Portugal. Fenna wilde aanvankelijk rustig aan doen met hun relatie, maar ze laat weten dat het ‘megagoed’ gaat. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Zien: Denise van B&B Vol Liefde zet Spaanse bed & breakfast te koop Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petra emigreert na afscheidsfeest naar Frankrijk voor Hans Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Martijn en Fenna wonen nu samen in Portugal

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV