Radio 538: waarom kan Frank Dane geen korte broek dragen tijdens Missie 538? (video)

Radio 538: waarom kan Frank Dane geen korte broek dragen tijdens Missie 538? (video)

Donderdag 17 november 2022 om 19:11

Frank Dane belt tijdens zijn Radio 538 show collega Coen Swijnenberg op. Hij heeft namelijk een probleem. De directeur van Kika heeft net in de show een 'korte broeken-actie' aangekondigd om geld te helpen inzamelen in het kader van Missie 538.

Probleem
In de week van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december wordt er door Radio 538 geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Zelf kan hij niet meedoen aan de 'korte broeken-actie'. Gelukkig neemt de langbenige Coen de uitdaging aan. Wat is Franks probleem eigenlijk?

Bekijk hieronder de video van Radio 538.

<em>Radio 538</em>: waarom kan <em>Frank Dane</em> geen korte broek dragen tijdens Missie 538? (video) Frank Dane belt tijdens zijn Radio 538 show collega Coen Swijnenberg op. Hij heeft namelijk een probleem. De directeur van Kika heeft net in de show een 'korte broeken-actie' aangekondigd om geld te helpen inzamelen in het kader van Missie 538. ProbleemIn de week van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december wordt er door Radio 538 geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Zelf kan hij niet meedoen aan de 'korte broeken-actie'. Gelukkig neemt de langbenige Coen de uitdaging aan. Wat is Franks probleem eigenlijk? Bekijk hieronder de video van Radio 538. Bekijk ook Radio 538: waarom kan Frank Dane geen korte broek dragen tijdens Missie 538? (video) Bekijk deze video » Mart Hoogkamer geeft een koffer aan schoonmaakster Frank Dane (video) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's