Schijns in Op1 over uitspraak MH17-proces: Rusland heeft inderdaad mensenrechten geschonden

Schijns in Op1 over uitspraak MH17-proces: Rusland heeft inderdaad mensenrechten geschonden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Schijns in <em>Op1</em> over uitspraak <em>MH17</em>-proces: <em>Rusland</em> heeft inderdaad <em>mensenrechten</em> geschonden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. In de uitspraak in het MH17-proces vandaag, is eenmaal vrijspraak vastgesteld. De drie andere verdachten kregen levenslang. Arlette Schijns, advocaat van de nabestaanden vertelt in Op1 wat het betekent dat de rechtbank benadrukte dat Rusland de 'overall controle' had in dat deel van Oekraïne. De zaak over schending van de mensenrechten door Rusland is nog aanhangig bij het Europese Hof. Er is nu dus voor het eerst door een onafhankelijke rechter in Nederland vastgesteld dat Rusland inderdaad de mensenrechten heeft geschonden. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schijns in Op1 over uitspraak MH17-proces: Rusland heeft inderdaad mensenrechten geschonden

In de uitspraak in het MH17-proces vandaag, is eenmaal vrijspraak vastgesteld. De drie andere verdachten kregen levenslang. Arlette Schijns, advocaat van de nabestaanden vertelt in Op1 wat het betekent dat de rechtbank benadrukte dat Rusland de 'overall controle' had in dat deel van Oekraïne. De zaak over schending van de mensenrechten door Rusland is nog aanhangig bij het Europese Hof. Er is nu dus voor het eerst door een onafhankelijke rechter in Nederland vastgesteld dat Rusland inderdaad de mensenrechten heeft geschonden.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's