Jinek: Ria, die vader en stiefmoeder verloor bij ramp MH17, opgelucht na vonnis

Jinek: Ria, die vader en stiefmoeder verloor bij ramp MH17, opgelucht na vonnis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Ria van der Steen is bij Jinek te gast om te praten over de uitspraak van de rechter in de zaak rond de MH17-ramp. Ria verloor haar vader Jan en stiefmoeder Neeltje toen acht jaar geleden het vliegtuig werd neergehaald. Drie verdachten zijn veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, en Ria is erg blij en opgelucht.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Ria, die vader en stiefmoeder verloor bij ramp MH17, opgelucht na vonnis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Ria van der Steen is bij Jinek te gast om te praten over de uitspraak van de rechter in de zaak rond de MH17-ramp. Ria verloor haar vader Jan en stiefmoeder Neeltje toen acht jaar geleden het vliegtuig werd neergehaald. Drie verdachten zijn veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, en Ria is erg blij en opgelucht. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Ria, die vader en stiefmoeder verloor bij ramp MH17, opgelucht na vonnis

Actuele video's

Meer actuele video's