Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt

Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt

Michali en Amanda zijn bezig met een recept waar ook vanille-extract voor nodig is. Maar hoe spreek je dat uit? 'Je zegt het eigenlijk verkeerd', zegt Michali tegen zijn date. Daar is zij het echter totaal niet mee eens: 'Je zegt toch vanille.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je <em>vanille</em> uitspreekt Michali en Amanda zijn bezig met een recept waar ook vanille-extract voor nodig is. Maar hoe spreek je dat uit? 'Je zegt het eigenlijk verkeerd', zegt Michali tegen zijn date. Daar is zij het echter totaal niet mee eens: 'Je zegt toch vanille.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: zijn knuffelende Elza en zingende Rob een match? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Kim heeft nog nooit wijn geproefd, Marcel is ‘stouter’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's