ZIEN: Daphne Bunskoek onder vuur na Sinterklaas-opmerking (RTL Boulevard)

ZIEN: Daphne Bunskoek onder vuur na Sinterklaas-opmerking (RTL Boulevard)

Vrijdag 18 november 2022 om 11:00

Daphne Bunskoek wist donderdagavond alle ogen en oren op zich gericht te krijgen door een terloopse opmerking over Sinterklaas: 'Heeft het lang geduurd voordar je kinderen erachter kwamen dat er geen Sint bestond?', vraagt ze aan Miljuschka Witzenhausen.

'Ik weet niet wat je zei..'
De presentatrice heeft al snel door dat ze een flinke fout maakt, aangezien het nog vroeg op de avond is en kleine kinderen wellicht ook naar RTL Boulevard kijken, en herpakt zich snel: 'Of wel bestaat?' Het zorgt voor een ongemakkelijk moment in de studio. Luuk Ikink wil er vooral geen aandacht op vestigen en zegt: 'Ik weet niet eens wat je zei Daphne.' En door!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Na 3min08 zie je de opmerking van Bunskoek. Onder de video zie je enkele kritische Twitter-reacties.

ZIEN: Daphne Bunskoek onder vuur na Sinterklaas-opmerking (<em>RTL Boulevard</em>) Daphne Bunskoek wist donderdagavond alle ogen en oren op zich gericht te krijgen door een terloopse opmerking over Sinterklaas: 'Heeft het lang geduurd voordar je kinderen erachter kwamen dat er geen Sint bestond?', vraagt ze aan Miljuschka Witzenhausen. 'Ik weet niet wat je zei..'De presentatrice heeft al snel door dat ze een flinke fout maakt, aangezien het nog vroeg op de avond is en kleine kinderen wellicht ook naar RTL Boulevard kijken, en herpakt zich snel: 'Of wel bestaat?' Het zorgt voor een ongemakkelijk moment in de studio. Luuk Ikink wil er vooral geen aandacht op vestigen en zegt: 'Ik weet niet eens wat je zei Daphne.' En door! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Na 3min08 zie je de opmerking van Bunskoek. Onder de video zie je enkele kritische Twitter-reacties. Bekijk ook Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Daphne Bunskoek onder vuur na Sinterklaas-opmerking (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's