Paul de Leeuw en Simone Weimans in Boerderij van Dorst: ‘Ik moet bijna kotsen’

Paul de Leeuw en Simone Weimans in Boerderij van Dorst: ‘Ik moet bijna kotsen’

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst. Deze keer komen Paul de Leeuw en Simone Weimans op bezoek bij Raven van Dorst. Ook zij moeten de handen uit de mouwen steken op de boerderij, maar Paul de Leeuw wordt bijna niet goed. “Ik moet bijna kotsen. Ik kan niet tegen poep.”

Bekijk de aankondiging voor de nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Paul de Leeuw en Simone Weimans in <em>Boerderij van Dorst</em>: ‘Ik moet bijna kotsen’ Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst. Deze keer komen Paul de Leeuw en Simone Weimans op bezoek bij Raven van Dorst. Ook zij moeten de handen uit de mouwen steken op de boerderij, maar Paul de Leeuw wordt bijna niet goed. “Ik moet bijna kotsen. Ik kan niet tegen poep.” Bekijk de aankondiging voor de nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV