Henk Westbroek woest op Bol.com om stelen Sinterklaastekst (Shownieuws)

Henk Westbroek woest op Bol.com om stelen Sinterklaastekst (Shownieuws)

Vrijdag 18 november 2022 om 15:27

De ruzie tussen Bol.com (Ahold) en Henk Westbroek is nog steeds niet opgelost. Ahold betaalde eerder al een schadevergoeding aan de zanger, maar ze gaan gewoon door het met gebruiken van de zin ‘Sinterklaas wie scant hem niet’. Dit terwijl Westbroek met Het goede doel auteursrecht heeft op de hit Sinterklaas, wie kent hem niet. Westbroek is woedend. “Zij vinden dat je schaamteloos mag stelen, ze zijn er trots op dat ze het gedaan hebben. En als je er wat van zegt: 'dan proceduren we je helemaal het graf in'.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Henk Westbroek</em> woest op Bol.com om stelen Sinterklaastekst (<em>Shownieuws</em>) De ruzie tussen Bol.com (Ahold) en Henk Westbroek is nog steeds niet opgelost. Ahold betaalde eerder al een schadevergoeding aan de zanger, maar ze gaan gewoon door het met gebruiken van de zin ‘Sinterklaas wie scant hem niet’. Dit terwijl Westbroek met Het goede doel auteursrecht heeft op de hit Sinterklaas, wie kent hem niet. Westbroek is woedend. “Zij vinden dat je schaamteloos mag stelen, ze zijn er trots op dat ze het gedaan hebben. En als je er wat van zegt: 'dan proceduren we je helemaal het graf in'.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen & Akyol: 'Ik veracht ze' (video) Bekijk deze video » Video: Henk Westbroek eist 15.000 euro na gestolen Sinterklaaslied Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's