Andy & Melisa: Andy in paniek als hij wordt betrapt op ‘gluren naar mokkels’

Andy & Melisa: Andy in paniek als hij wordt betrapt op ‘gluren naar mokkels’

In Andy & Melisa wordt Andy van der Meijde op heterdaad betrapt door zijn vrouw Melisa. “Zit je weer naar mokkels te gluren? Dan kom ik eraan en doe je het snel weg. Wat een gluiperd ben jij zeg! Hij voelt zich betrapt!” De ex-voetballer geeft toe dat hij naar mooie dames zat te kijken op zijn telefoon, en dat hij in paniek raakte toen zijn vrouw eraan kwam. “Wat een schande”, aldus Andy.

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy &amp; Melisa</em>: Andy in paniek als hij wordt betrapt op ‘gluren naar mokkels’ In Andy & Melisa wordt Andy van der Meijde op heterdaad betrapt door zijn vrouw Melisa. “Zit je weer naar mokkels te gluren? Dan kom ik eraan en doe je het snel weg. Wat een gluiperd ben jij zeg! Hij voelt zich betrapt!” De ex-voetballer geeft toe dat hij naar mooie dames zat te kijken op zijn telefoon, en dat hij in paniek raakte toen zijn vrouw eraan kwam. “Wat een schande”, aldus Andy. Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy & Melisa: Andy van der Meijde maakt ene foute opmerking na de andere Bekijk deze video » Andy & Melisa: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV