Veronica Offside gemist? Seksshop wil mal maken van geslachtsdeel Andy van der Meijde

Veronica Offside gemist? Seksshop wil mal maken van geslachtsdeel Andy van der Meijde

Vrijdag 18 november 2022 om 21:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Seksshop wil mal maken van geslachtsdeel <em>Andy van der Meijde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Andy van der Meijde krijgt een bijzonder verzoek te horen tijdens Veronica Offside. Wilfred Genee zou benaderd zijn door een seksshop en die vroegen expliciet naar Andy. Het bedrijf wil een mal maken van het geslachtsdeel van de oud-voetballer. "Ik denk niet dat ze die maat hebben", aldus Andy. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Andy van der Meijde krijgt een bijzonder verzoek te horen tijdens Veronica Offside. Wilfred Genee zou benaderd zijn door een seksshop en die vroegen expliciet naar Andy. Het bedrijf wil een mal maken van het geslachtsdeel van de oud-voetballer. "Ik denk niet dat ze die maat hebben", aldus Andy.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's