Veronica Offside gemist? Wim Kieft weggestuurd door Louis van Gaal

Veronica Offside gemist? Wim Kieft weggestuurd door Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wim Kieft</em> weggestuurd door Louis van Gaal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wesley Sneijder vertrekt morgen naar Qatar voor het WK voetbal. De oud-voetballer vertelt dat hij waarschijnlijk op bezoek gaat bij Oranje, Wim Kieft heeft een aantal tips voor Wesley: "Ik ben een keer weggestuurd door Louis, maar dat kwam misschien omdat ik met Arno Vermeulen was." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder vertrekt morgen naar Qatar voor het WK voetbal. De oud-voetballer vertelt dat hij waarschijnlijk op bezoek gaat bij Oranje, Wim Kieft heeft een aantal tips voor Wesley: "Ik ben een keer weggestuurd door Louis, maar dat kwam misschien omdat ik met Arno Vermeulen was."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's