Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit najaar waren Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli weer terug op televisie met hun realityserie. Vanavond is de laatste aflevering van Andy & Melisa te zien op SBS6. Hoe loopt het avontuur af? Alle fragmenten uit deze uitzending Andy & Melisa: Andy in paniek als hij wordt betrapt op ‘gluren naar mokkels’ Bekijk deze video » FeestIn deze laatste aflevering van Andy & Melisa zorgt Melisa ervoor dat het vlammetje tussen haar en Andy weer vurig kan branden, zet Andy voor één keer z’n principes opzij bij het zoveelste bezoek aan een woonboulevard en zijn alle ogen gericht op het lang verwachte Game of Thrones-feest. Over het programmaHet veelbesproken stel stoomt zich in dit seizoen, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken. Bekijk ook Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa) Bekijk deze video » Andy & Melisa: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dit najaar waren Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli weer terug op televisie met hun realityserie. Vanavond is de laatste aflevering van Andy & Melisa te zien op SBS6. Hoe loopt het avontuur af?

Feest
In deze laatste aflevering van Andy & Melisa zorgt Melisa ervoor dat het vlammetje tussen haar en Andy weer vurig kan branden, zet Andy voor één keer z’n principes opzij bij het zoveelste bezoek aan een woonboulevard en zijn alle ogen gericht op het lang verwachte Game of Thrones-feest.

Over het programma
Het veelbesproken stel stoomt zich in dit seizoen, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andy & Melisa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV