Mannen Veronica Offside krijgen seksspeeltje van amateurteam: 'Lekker hoor'

Mannen Veronica Offside krijgen seksspeeltje van amateurteam: 'Lekker hoor'

Dat er bij programma's waar Wilfred Genee aan de kop van de tafel zit gekke dingen gebeuren, weten we inmiddels wel. Ook bij Veronica Offside gebeuren er vreemde dingen, die uiteraard iets met seks te maken hebben.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Mannen <em>Veronica Offside</em> krijgen seksspeeltje van amateurteam: 'Lekker hoor' Dat er bij programma's waar Wilfred Genee aan de kop van de tafel zit gekke dingen gebeuren, weten we inmiddels wel. Ook bij Veronica Offside gebeuren er vreemde dingen, die uiteraard iets met seks te maken hebben. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. SpeelgoedHet amateurteam dat te gast is in de studio heeft van de sponsor wat 'speelgoed' meegenomen. Zo krijgen de '60-jarige vriend' Kieft en de 'kleine stouterik' Sneijder wat leuk speelgoed mee naar huis Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Speelgoed
Het amateurteam dat te gast is in de studio heeft van de sponsor wat 'speelgoed' meegenomen. Zo krijgen de '60-jarige vriend' Kieft en de 'kleine stouterik' Sneijder wat leuk speelgoed mee naar huis

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's