Bert van der Veer over artikel Matthijs van Nieuwkerk: 'Enorm geschrokken' (video)

Bert van der Veer over artikel Matthijs van Nieuwkerk: 'Enorm geschrokken' (video)

Vrijdag 18 november 2022 om 22:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Er heeft volgens de Volkskrant jarenlang grensoverschrijdend gedrag plaatsgevonden achter de schermen van de populaire talkshow De Wereld Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft zich volgens de krant schuldig gemaakt aan intimidatie en vernedering.

Lees verder onder de video.

Bert van der Veer over artikel <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Enorm geschrokken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er heeft volgens de Volkskrant jarenlang grensoverschrijdend gedrag plaatsgevonden achter de schermen van de populaire talkshow De Wereld Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft zich volgens de krant schuldig gemaakt aan intimidatie en vernedering. Lees verder onder de video. GeschrokkenIn Op1 reageert talkshowregiseur Bert van der Veer op het artikel van de Volkskrant. Hij zegt: 'Waar ik het meest van schrok, is dat er in die 15 jaar regelmatig signalen zijn afgegeven. Er werd gewoon weggekeken.' Matthijs van Nieuwkerk reageerde in de krant: 'Dat we kennelijk toch niet iedereen een veilig en prettig gevoel hebben kunnen geven en dat het zelfs collega’s ziek heeft gemaakt, dat spijt me enorm.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bert van der Veer over artikel Matthijs van Nieuwkerk: 'Enorm geschrokken' (video)

Geschrokken
In Op1 reageert talkshowregiseur Bert van der Veer op het artikel van de Volkskrant. Hij zegt: 'Waar ik het meest van schrok, is dat er in die 15 jaar regelmatig signalen zijn afgegeven. Er werd gewoon weggekeken.' Matthijs van Nieuwkerk reageerde in de krant: 'Dat we kennelijk toch niet iedereen een veilig en prettig gevoel hebben kunnen geven en dat het zelfs collega’s ziek heeft gemaakt, dat spijt me enorm.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's