SPOILER: de Teddybeer moet vertrekken bij The Masked Singer en onthult identiteit

SPOILER: de Teddybeer moet vertrekken bij The Masked Singer en onthult identiteit

Vrijdag 18 november 2022 om 22:26

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 18 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Teddybeer moest vrijdag het veld ruimen in The Masked Singer. Maar wie zit er toch onder het masker?

Lees verder onder de video.

SPOILER: de Teddybeer moet vertrekken bij <em>The Masked Singer</em> en onthult identiteit Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 18 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Teddybeer moest vrijdag het veld ruimen in The Masked Singer. Maar wie zit er toch onder het masker? Lees verder onder de video. RadenDe Teddybeer heeft nog maar één keer op kunnen treden en is nu al door het publiek naar huis gestuurd. De panelleden krijgen de kans om de BN'er achter het masker te raden, maar zullen ze het ook goed hebben? Spoiler: geen van de panelleden weet te raden dat Robèrt van Beckhoven schuilt achter het masker van de Teddybeer. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: de Teddybeer moet vertrekken bij The Masked Singer en onthult identiteit

Raden
De Teddybeer heeft nog maar één keer op kunnen treden en is nu al door het publiek naar huis gestuurd. De panelleden krijgen de kans om de BN'er achter het masker te raden, maar zullen ze het ook goed hebben? Spoiler: geen van de panelleden weet te raden dat Robèrt van Beckhoven schuilt achter het masker van de Teddybeer.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's