Jan Slagter in Op1: 'Ik zou verder werken met Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Jan Slagter in Op1: 'Ik zou verder werken met Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond verscheen op de site van de Volkskrant een artikel over de manier waarop Matthijs van Nieuwkerk omging met zijn team van De Wereld Draait Door. Meerdere oud-werknemers doen hun verhaal en schetsen het beeld van een schrikbewind en een tirannieke leider. In Op1 werd er vanavond over gesproken.

Lees verder onder de video.

Jan Slagter in <em>Op1</em>: 'Ik zou verder werken met Matthijs van Nieuwkerk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond verscheen op de site van de Volkskrant een artikel over de manier waarop Matthijs van Nieuwkerk omging met zijn team van De Wereld Draait Door. Meerdere oud-werknemers doen hun verhaal en schetsen het beeld van een schrikbewind en een tirannieke leider. In Op1 werd er vanavond over gesproken. Lees verder onder de video. MatthijsOud-werknemers van Van Nieuwkerk bij DWDD schetsen een schrikbewind. Jan Slagter stelt in de uitzending van Op1: Ik zou met Matthijs praten en wel verder gaan met Matthijs.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Slagter in Op1: 'Ik zou verder werken met Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Matthijs
Oud-werknemers van Van Nieuwkerk bij DWDD schetsen een schrikbewind. Jan Slagter stelt in de uitzending van Op1: Ik zou met Matthijs praten en wel verder gaan met Matthijs.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's