John van den Heuvel blikt terug op Jinek-incident: 'Beveiliging niet op orde' (video)

John van den Heuvel blikt terug op Jinek-incident: 'Beveiliging niet op orde' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel blikt terug op <em>Jinek</em>-incident: 'Beveiliging niet op orde' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen week was er opnieuw een incident in de talkshow Jinek. Twee actievoerders kwamen het beeld ingelopen om aandacht te vragen voor de misstanden in Qatar. John van den Heuvel, die ook te gast was, wordt zwaar beveiligd en was not amused. 'Ze hebben daar de beveiliging niet op orde.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen week was er opnieuw een incident in de talkshow Jinek. Twee actievoerders kwamen het beeld ingelopen om aandacht te vragen voor de misstanden in Qatar. John van den Heuvel, die ook te gast was, wordt zwaar beveiligd en was not amused. 'Ze hebben daar de beveiliging niet op orde.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV