Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op Masked Singer-avontuur in Jinek

Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op Masked Singer-avontuur in Jinek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op <em>Masked Singer</em>-avontuur in <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Robèrt van Beckhoven zat in het pak van de Teddybeer in The Masked Singer. Helaas moest hij de show al na één aflevering verlaten. In Jinek vertelde Van Beckhoven hoe het was om gemaskerd op te treden. 'Ik zing wel eens in de bakkerij.' Video: bekijk het spectaculaire optreden van De Ridder in The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: verwarring bij panel door optreden onherkenbare Bijenkoningin Bekijk deze video » SPOILER: de Teddybeer moet vertrekken bij The Masked Singer en onthult identiteit Bekijk deze video » The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op Masked Singer-avontuur in Jinek

Robèrt van Beckhoven zat in het pak van de Teddybeer in The Masked Singer. Helaas moest hij de show al na één aflevering verlaten. In Jinek vertelde Van Beckhoven hoe het was om gemaskerd op te treden. 'Ik zing wel eens in de bakkerij.'

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's