Einde Massa is Kassa lijkt nabij: Imperium Peter Gillis op randje van de afgrond (video)

Einde Massa is Kassa lijkt nabij: Imperium Peter Gillis op randje van de afgrond (video)

Zaterdag 19 november 2022 om 22:35

De parken van Peter Gillis slaan al langere tijd een slecht figuur, maar nu pakken de donkere wolken zich pas echt samen boven de zorgvuldig ingerichte chaletjes van vakantiegangers. Het AD meldt vandaag dat gemeenten in het geheim de aanval openen op Peters imperium en dat kan wel eens cruciale gevolgen hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Einde <em>Massa is Kassa</em> lijkt nabij: Imperium <em>Peter Gillis</em> op randje van de afgrond (video) De parken van Peter Gillis slaan al langere tijd een slecht figuur, maar nu pakken de donkere wolken zich pas echt samen boven de zorgvuldig ingerichte chaletjes van vakantiegangers. Het AD meldt vandaag dat gemeenten in het geheim de aanval openen op Peters imperium en dat kan wel eens cruciale gevolgen hebben. Tekst gaat verder onder de video. Imperium Peter Gillis ingestortSluiting dreig voor vijf van de negen Nederlandse parken van Peter Gillis omdat gemeenten een exploitatievergunning willen gaan eisen. "Het programma heet Massa is Kassa en wat is dan de massa op het moment dat je niets meer over hebt", vraagt Rob Goossens zicht af. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Einde Massa is Kassa lijkt nabij: Imperium Peter Gillis op randje van de afgrond (video)

Imperium Peter Gillis ingestort
Sluiting dreig voor vijf van de negen Nederlandse parken van Peter Gillis omdat gemeenten een exploitatievergunning willen gaan eisen. "Het programma heet Massa is Kassa en wat is dan de massa op het moment dat je niets meer over hebt", vraagt Rob Goossens zicht af.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's