Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Andere Tijden Sport: de voetballer Louis van Gaal

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Louis van Gaal staat voor zijn laatste kunstje: als bondscoach van Oranje op jacht naar wereldgoud in Qatar. Maandag (21 november) speelt Oranje de eerste wedstrijd tegen Senegal. Vanavond is in Andere Tijden Sport aandacht voor de voetbalcarrière van Van Gaal als speler. RondreisVan zijn voetbaljaren weten we weinig. Wat was hij voor speler? Huisde in de speler al een coach? We vonden bijzondere oude beelden en maakten een rondreis langs oud-ploeggenoten van het kampioenselftal van RKSV De Meer in 1970. René van der GijpRené Desaeyere (Royal Antwerp FC), Leo Driessen (journalist, collega op de Don Bosco LTS), Pier Tol (AZ), Bas van Noortwijk én René van der Gijp (beiden Sparta) komen aan het woord. Zo ontspint zich een kleurrijk verhaal over een kleurrijk voetballer. Maar klopt het ook? Het laatste oordeel is aan de bondscoach zelf. Bekijk ook Jinek gemist? 'Niet de beste WK-selectie, wel de beste bondscoach' (video) Bekijk deze video » Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Louis van Gaal staat voor zijn laatste kunstje: als bondscoach van Oranje op jacht naar wereldgoud in Qatar. Maandag (21 november) speelt Oranje de eerste wedstrijd tegen Senegal. Vanavond is in Andere Tijden Sport aandacht voor de voetbalcarrière van Van Gaal als speler.

Rondreis
Van zijn voetbaljaren weten we weinig. Wat was hij voor speler? Huisde in de speler al een coach? We vonden bijzondere oude beelden en maakten een rondreis langs oud-ploeggenoten van het kampioenselftal van RKSV De Meer in 1970.

René van der Gijp
René Desaeyere (Royal Antwerp FC), Leo Driessen (journalist, collega op de Don Bosco LTS), Pier Tol (AZ), Bas van Noortwijk én René van der Gijp (beiden Sparta) komen aan het woord. Zo ontspint zich een kleurrijk verhaal over een kleurrijk voetballer. Maar klopt het ook? Het laatste oordeel is aan de bondscoach zelf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV