Even tot hier gemist? Koning Willem-Alexander verklapt opstelling Nederlands elftal

Even tot hier gemist? Koning Willem-Alexander verklapt opstelling Nederlands elftal

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Alles rondom het WK voetbal in Qatar is zó ingetogen. Het schijnt zelfs dat de opstelling van het Nederlands elftal door koning Willem-Alexander wordt voorgelezen op de Dam.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Even tot hier</em> gemist? Koning <em>Willem-Alexander</em> verklapt opstelling Nederlands elftal Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Alles rondom het WK voetbal in Qatar is zó ingetogen. Het schijnt zelfs dat de opstelling van het Nederlands elftal door koning Willem-Alexander wordt voorgelezen op de Dam. Tekst gaat verder onder de video. Oranje-opstellingMaandagmiddag om 17.00 uur Nederlandse tijd staat het eerste WK-duel van Oranje, Nederland – Senegal op het programma. Wat is de opstelling van het Nederlands elftal tegen Senegal? Jeroen Woe en Niels van der Laan hebben daarom besloten om Louis van Gaal een handje te helpen. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? Koning Willem-Alexander verklapt opstelling Nederlands elftal

Oranje-opstelling
Maandagmiddag om 17.00 uur Nederlandse tijd staat het eerste WK-duel van Oranje, Nederland – Senegal op het programma. Wat is de opstelling van het Nederlands elftal tegen Senegal? Jeroen Woe en Niels van der Laan hebben daarom besloten om Louis van Gaal een handje te helpen.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV