Live stream Qatar - Ecuador (openingswedstrijd WK voetbal)

Live stream Qatar - Ecuador (openingswedstrijd WK voetbal)

Kijk zondag 20 november vanaf 17.00 uur LIVE naar Qatar - Ecuador via de livestream hieronder.

Zondag spelen Qatar en Ecuador tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Qatar - Ecuador op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Qatar - Ecuador

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Qatar - Ecuador is dag vanaf 17.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Qatar - Ecuador</em> (openingswedstrijd WK voetbal) Kijk zondag 20 november vanaf 17.00 uur LIVE naar Qatar - Ecuador via de livestream hieronder. Zondag spelen Qatar en Ecuador tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Qatar - Ecuador op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Qatar - Ecuador De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Qatar - Ecuador (WK voetbal) Bekijk deze video » Qatar - Ecuador is dag vanaf 17.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Qatar - Ecuador (openingswedstrijd WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV