Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Isola di Beau

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het seizoen van Weet ik veel is afgelopen, maar ook vanaf vanavond hebben we elke zondag een portie Beau van Erven Dorens. In het nieuwe programma Isola di Beau ontvangt de presentator bekende Nederlanders in Italië. Alle fragmenten uit deze uitzending Binnenkort op tv: Martijn Krabbé over The Voice-schandaal in Isola Di Beau (video) Bekijk deze video » Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau) Bekijk deze video » Isola di Beau: Diederik Ebbinge vergelijkt lijf met gespierde Matthijs de Ligt Bekijk deze video » SardiniëOp het prachtige eiland Sardinië gaat Van Erven Dorens elke week in gesprek met twee bekende Nederlanders. Onder anderen Monica Geuze, Olcay Gulsen, John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Hanna Verboom zijn de komende weken te gast in het interviewprogramma. Eerste afleveringIn de eerste aflevering ontvangt Van Erven Dorens al een opvallend duo: Diederik Ebbinge en Matthijs de Ligt. Ebbinge kennen we als acteur uit de serie De Luizenmoeder en van programma's als Promenade en Kiespijn. De Ligt is één van de beste spelers van Nederland; de verdediger speelde eerder voor Ajax en Juventus en is nu in dienst bij Bayern München.
Uitzending :
Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het seizoen van Weet ik veel is afgelopen, maar ook vanaf vanavond hebben we elke zondag een portie Beau van Erven Dorens. In het nieuwe programma Isola di Beau ontvangt de presentator bekende Nederlanders in Italië.

Sardinië
Op het prachtige eiland Sardinië gaat Van Erven Dorens elke week in gesprek met twee bekende Nederlanders. Onder anderen Monica Geuze, Olcay Gulsen, John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Hanna Verboom zijn de komende weken te gast in het interviewprogramma.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering ontvangt Van Erven Dorens al een opvallend duo: Diederik Ebbinge en Matthijs de Ligt. Ebbinge kennen we als acteur uit de serie De Luizenmoeder en van programma's als Promenade en Kiespijn. De Ligt is één van de beste spelers van Nederland; de verdediger speelde eerder voor Ajax en Juventus en is nu in dienst bij Bayern München.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV