Kijk LIVE naar het studioprogramma van 538 bij Huis van Oranje in Amsterdam

Kijk LIVE naar het studioprogramma van 538 bij Huis van Oranje in Amsterdam

Kijk hieronder tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal naar het studioprogramma van 538 bij het Huis van Oranje.

Kijk LIVE naar het studioprogramma van 538 bij <em>Huis van Oranje</em> in Amsterdam Kijk hieronder tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal naar het studioprogramma van 538 bij het Huis van Oranje. Het Huis van Oranje is hét KNVB fan event tijdens het WK voetbal in Qatar. De Johan Cruijff ArenA opent haar deuren tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal voor een groot voetbalfeest, waar je de wedstrijden op groot scherm kunt bekijken. Het Huis van Oranje is tijdens het WK te volgen bij Radio 538, 538 TV en 538.nl. Je kunt ook het studioprogramma van Huis van Oranje luisteren bij 538. Het Huis van Oranje is tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal te volgen via 538. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook FIFA-baas Gianni Infantino maakt zich belachelijk tijdens openingsspeech WK: "Ik voel me een arbeidsmigrant" Bekijk deze video » Even tot hier gemist? Koning Willem-Alexander verklapt opstelling Nederlands elftal Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar het studioprogramma van 538 bij Huis van Oranje in Amsterdam

Het Huis van Oranje is hét KNVB fan event tijdens het WK voetbal in Qatar. De Johan Cruijff ArenA opent haar deuren tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal voor een groot voetbalfeest, waar je de wedstrijden op groot scherm kunt bekijken. Het Huis van Oranje is tijdens het WK te volgen bij Radio 538, 538 TV en 538.nl.

Je kunt ook het studioprogramma van Huis van Oranje luisteren bij 538.

Het Huis van Oranje is tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal te volgen via 538. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV