De Oranjewinter gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oranjewinter gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: De Oranjewinter

De Oranjewinter gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de zomer van 2021, tijdens het EK voetbal, was De Oranjezomer een gigantisch succes. Het leidde zelfs tot het idee om met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp een dagelijkse talkshow te maken. Dit groeide uit tot Vandaag Inside. Vanaf vanavond is de 'nieuwe' talkshow De Oranjewinter te zien, ter gelegenheid van het WK voetbal in Qatar. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Wilfred Genee begint verkleed als Arabische sjeik aan De Oranjewinter Bekijk deze video » René van der Gijp over Matthijs van Nieuwkerk: "Die is gek, die is niet goed!" (Oranjewinter) Bekijk deze video » Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier' Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen in Oranjewinter over het WK: "Ik heb er geen zin in!" Bekijk deze video » Wilfred Genee vergelijkt Bas Nijhuis met Matthijs van Nieuwkerk: 'Jij bent ook een patiënt' Bekijk deze video » Lange startDe eerste uitzending begint vanavond om 19.00 uur op SBS6 en vormt de extra lange aftrap van het toernooi in Qatar. Anderhalf uur lang zullen Derksen, Genee en Van der Gijp praten over het WK - waar Oranje maandag 21 november voor het eerst in actie komt. Na vanavond is De Oranjewinter zeven dagen per week om 21.55 uur te zien op SBS6. Contact met QatarIn de studio wordt met wisselende gasten het WK besproken, maar daarnaast is ook aandacht voor de actualiteit - het format dat we inmiddels kennen van Vandaag Inside. Verder wordt er vaak geschakeld met Noa Vahle in Qatar. De dochter van Linda de Mol is samen met Joey Dekker afgereisd naar het oliestaatje om verslag te doen van de ontwikkelingen aldaar. Bekijk ook Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak' Bekijk deze video » Zien: stripper verstoort uitzending Vandaag Inside, brandweerman Theo nergens te bekennen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de zomer van 2021, tijdens het EK voetbal, was De Oranjezomer een gigantisch succes. Het leidde zelfs tot het idee om met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp een dagelijkse talkshow te maken. Dit groeide uit tot Vandaag Inside. Vanaf vanavond is de 'nieuwe' talkshow De Oranjewinter te zien, ter gelegenheid van het WK voetbal in Qatar.

Lange start
De eerste uitzending begint vanavond om 19.00 uur op SBS6 en vormt de extra lange aftrap van het toernooi in Qatar. Anderhalf uur lang zullen Derksen, Genee en Van der Gijp praten over het WK - waar Oranje maandag 21 november voor het eerst in actie komt. Na vanavond is De Oranjewinter zeven dagen per week om 21.55 uur te zien op SBS6.

Contact met Qatar
In de studio wordt met wisselende gasten het WK besproken, maar daarnaast is ook aandacht voor de actualiteit - het format dat we inmiddels kennen van Vandaag Inside. Verder wordt er vaak geschakeld met Noa Vahle in Qatar. De dochter van Linda de Mol is samen met Joey Dekker afgereisd naar het oliestaatje om verslag te doen van de ontwikkelingen aldaar.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV