RTL Boulevard: Tim Oliehoek prijst Oscarkandidaat She Said, 'belangrijke film'

RTL Boulevard: Tim Oliehoek prijst Oscarkandidaat She Said, 'belangrijke film'

Vanaf donderdag 24 november is de gloednieuwe dramafilm She Said te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee journalisten die het schandaal rond filmproducent Harvey Weinstein aan het licht brengen, waarmee de #MeToo-beweging op gang komt. She Said wordt getipt voor meerdere Oscars en past volgens Tim Oliehoek in een rijtje met films als All the President's Men (1976) en Spotlight (2015), die ook het heroïsche werk van journalisten belichten. Daarmee is She Said volgens Oliehoek 'een belangrijke film'.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. De film She Said is vanaf donderdag 24 november te zien in de bioscoop.

<em>RTL Boulevard</em>: Tim Oliehoek prijst Oscarkandidaat <em>She Said</em>, 'belangrijke film' Vanaf donderdag 24 november is de gloednieuwe dramafilm She Said te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee journalisten die het schandaal rond filmproducent Harvey Weinstein aan het licht brengen, waarmee de #MeToo-beweging op gang komt. She Said wordt getipt voor meerdere Oscars en past volgens Tim Oliehoek in een rijtje met films als All the President's Men (1976) en Spotlight (2015), die ook het heroïsche werk van journalisten belichten. Daarmee is She Said volgens Oliehoek 'een belangrijke film'. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. De film She Said is vanaf donderdag 24 november te zien in de bioscoop.
Film :
RTL Boulevard: Tim Oliehoek prijst Oscarkandidaat She Said, 'belangrijke film'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV