Marcel van Roosmalen in Oranjewinter over het WK: "Ik heb er geen zin in!"

Marcel van Roosmalen in Oranjewinter over het WK: "Ik heb er geen zin in!"

Na zijn optreden in het programma 'Oranjezomer' maakt columnist Marcel van Roosmalen zijn (r)entree in de dagelijkse liveshow 'Oranjewinter'. Met zijn column 'Roepende in de woestijn' bespreekt hij de dagelijkse actualiteit in het kader van het WK in Qatar. Volgens Marcel wordt het een verschrikkelijk WK en niemand heeft er zin in. Van Roosmalen: "Ik heb er ook geen zin in, ik doe het net als iedereen aan deze tafel voor Talpa geld!"

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

<em>Marcel van Roosmalen</em> in <em>Oranjewinter</em> over het <em>WK</em>: &quot;Ik heb er geen zin in!&quot; Na zijn optreden in het programma 'Oranjezomer' maakt columnist Marcel van Roosmalen zijn (r)entree in de dagelijkse liveshow 'Oranjewinter'. Met zijn column 'Roepende in de woestijn' bespreekt hij de dagelijkse actualiteit in het kader van het WK in Qatar. Volgens Marcel wordt het een verschrikkelijk WK en niemand heeft er zin in. Van Roosmalen: "Ik heb er ook geen zin in, ik doe het net als iedereen aan deze tafel voor Talpa geld!" Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is dagelijks om 21.55 uur op SBS6 te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Oranjewinter is dagelijks om 21.55 uur op SBS6 te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV